Galaxy Buds+

SM-R175NZKAEUC

The item is in the cart.

Зголемен пар бели Galaxy слушалки со поглед од профил на левата слушалка која се наоѓа до десната слушалка со поглед на надворешната површина. Голем знак „плус“ во горниот десен агол и лого „sound by AKG“ во долниот.

Слушалките кои го
менуваат начинот на кој го
доживувате звукот.

Претставување на Galaxy Buds+.
Нашите први безжични слушалки со 2-насочни звучници кои
испорачуваат звук преку AKG со богат висок тон и длабок бас,
со адаптивен систем од 3 микрофони за кристално чисти повици и со долготрајна
батерија — и сето тоа за врвно доживување на слушањето.

Се отвора кутија за полнење на црни Galaxy Buds plus и од неа излегува еден пар слушалки.
АУДИО

Избегај во твојата музика

Богатиот природен звук сега е проширен со новиот 2-насочен динамичен систем на звучници и засилен драјвер на Galaxy Buds+. Моќниот бас и јасните високи ноти ќе направат да се движиш по ритамот секаде каде што одиш.

Маж кој носи бели слушалки е свртен налево и се смее, а долниот дел од лицето му е вовлечено во ролката.
Маж кој носи бели слушалки е свртен налево и се смее, а долниот дел од лицето му е вовлечено во ролката.
Зголемена слушалка се расклопува за да ги покаже твитерот и вуферот. Друга слушалка се расклопува за да ги покаже двата надворешни микрофони и едниот внатрешен микрофон.
2 надворешни микрофони
1 внатрешен микрофон
2-насочен динамичен
звучник
Високи јасни (ноти на твитер) Богат (и моќен бас на вуфер)

Зборувај без
да мора да викаш

Уживај во кристално чисти повици и неспоредлив квалитет на гласот со 2 иновативни надворешни микрофони кои ти го подигнуваат гласот и го одржуваат посилен од надворешната врева.

Маж кој носи црни Galaxy Buds plus се смее кога забележува дека жената до него носи бели Galaxy Buds plus. Жената се насмевнува, а рацете ѝ се во воздух, позади главата.
Маж кој носи црни Galaxy Buds plus се смее кога забележува дека жената до него носи бели Galaxy Buds plus. Жената се насмевнува, а рацете ѝ се во воздух, позади главата.

Се адаптираат на вревата,
за ти да не мораш

Адаптивниот систем од 3 микрофони
на Galaxy Buds+ се грижи твојот глас да се слуша повеќе
од другите звуци. 2-та надворешни микрофони
работат заедно со внатрешниот микрофон
за да ги блокираат надворешните звуци додека разговараш.

Зголемена надворешна површина на лева слушалка со два означени надворешни микрофони. Зголемена внатрешна површина на десна слушалка станува проѕирна за да покаже каде се наоѓа внатрешниот микрофон.
2 надворешни микрофони
1 внатрешен микрофон

Квалитет на звук кој
можеш да го слушнеш

Фати ги деталите на твојата музика и видеа во избалансирано и пространо аудио направено од AKG. Задоволувачкиот квалитетен звук е чист и природен, што го подобрува слушањето на под-кастови, аудио-книги и телефонски повици.

Лебдечки комплет зголемени сини Galaxy Buds plus се лизгаат хоризонтално и се разделуваат додека во средниот дел на заднината се појавува „Sound by AKG“, а од звучниците се појавуваат анимирани звучни бранови.
БАТЕРИЈА

Моќност што те тера
да танцуваш

Слушај музика без да се грижиш колку ќе трае батеријата. Со кутијата за полнење на Galaxy Buds+ уживај до 11 часа непрекинато слушање со само едно полнење кое продолжува до вкупно 22 часа.

 • Само слушалки 11 часа Со кутија за полнење 22 часа
Фотографија од маж кој носи Galaxy Buds plus со широка насмевка и кој ја наведнува главата надесно.
Фотографија од маж кој носи Galaxy Buds plus со широка насмевка и кој ја наведнува главата надесно.
 • * Реалното траење на батеријата, времето на полнење и аудио репродукцијата може да се разликуваат и зависат од условите на употреба, како деловите на уредот, поставките на функциите, јачината на сигналот, вревата, видот на датотеката за репродукција, времето на користење на уредот и други фактори.
 • * Времето на аудио репродукција се заснова врз тестови каде Galaxy Buds+ беа спарени со уред за пуштање музика и зачувани на уредот.
 • * Времето на користење на батеријата беше пресметано за време на тестови спроведени со Galaxy Buds + спарени со уред на кој е пуштена плејлиста со Mp3 (192Kbps) датотеки, со мерење на празнењето на батеријата на Galaxy Buds+ наспроти вкупното траење на батеријата.
 • * Mp3 датотеките кои се користени во тестовите се стандардни датотеки за репродукција составени од Samsung.
 • * Тестовите беа спроведени во согласност со внатрешните стандарди на Samsung.

Брзо полнење
за кратки паузи

 • Полнење 3 минути Време на слушање околу1 час
Еден пар зголемени црни слушалки Galaxy Buds plus поставени на полнење се прикажани во отворена кутија за полнење. Три минути полнење е еднакво на еден час слушање.
 • * Реалното траење на батеријата, времето на полнење и аудио репродукцијата може да се разликуваат и зависат од условите на употреба, како деловите на уредот, поставките на функциите, јачината на сигналот, вревата, видот на датотеката за репродукција, времето на користење на уредот и други фактори.
 • * 3 часа користење од 10-минутно полнење е достапно само со полнење на струја.
 • * Спецификациите за полнење на батеријата се засновани врз тестови за полнење на струја.
 • * Спецификациите за полнење на Galaxy Buds+ се засновани врз тестови за полнење на слушалки со испразнети Galaxy Buds+.
 • * Времето на аудио репродукција се заснова врз тестови каде Galaxy Buds+ беа спарени со уред за пуштање музика и зачувани на уредот.
 • * Времето на користење на батеријата беше пресметано за време на тестови спроведени со Galaxy Buds + спарени со уред на кој е пуштена плејлиста со Mp3 (192Kbps) датотеки, со мерење на празнењето на батеријата на Galaxy Buds+ наспроти вкупното траење на батеријата.
 • * Mp3 датотеките кои се користени во тестовите се стандардни датотеки за репродукција составени од Samsung.
 • * Тестовите беа спроведени во согласност со внатрешните стандарди на Samsung.

Безжични слушалки,
безжично полнење

Дополни ја својата батерија на кој било компатибилен безжичен Qi полнач или прескокни го полначот и сподели енергија на практичен начин, директно од твојот Galaxy телефон. 1

Бели Galaxy Buds plus во отворена кутија за полнење се поставени на кружна црна безжична подлога за полнење со анимирани бранови за полнење кои се шират од полначот.

Дознај кога е време
да полниш

Научи го твојот смартфон да проверува уште колку батерија е преостанато на секоја слушалка и кутијата за полнење за да знаеш кога да полниш.

Galaxy телефон со графички кориснички интерфејс на траењето на батеријата на слушалките и кутијата за полнење прикажан на екранот.
ДИЗАЈН

Привлечи внимание
со малку боја

Елегантното, компактно пакување на Galaxy Buds+ доаѓа во разни бои со специјално изработени ергономски продолжетоци и перничиња кои удобно се вклопуваат во твоето уво за да можеш да ги носиш подолго време. Движи се слободно додека твоите слушалки ја задржуваат музиката во твоите уши. 2

УДОБНОСТ

Слушни го тоа што
сакаш да го слушнеш

Одреди колку сакаш да слушаш од надворешниот свет за да бидеш свесен и поврзан со опкружувањето. Зголеми ја јачината на амбиенталниот звук кога сакаш да знаеш што се случува околу тебе без да мора да ги вадиш слушалките.

Фотографија одблиску на тројца пријатели во цврста прегратка. Маж од левата страна носи бели слушалки и гледа налево додека зборува, жена во средината носи црни слушалки и ги затвора очите и се насмевнува. Жена од десната страна носи сини слушалки, ја потпира главата на рамото на жената која се наоѓа во средина и се насмевнува со затворени очи.
Фотографија одблиску на тројца пријатели во цврста прегратка. Маж од левата страна носи бели слушалки и гледа налево додека зборува, жена во средината носи црни слушалки и ги затвора очите и се насмевнува. Жена од десната страна носи сини слушалки, ја потпира главата на рамото на жената која се наоѓа во средина и се насмевнува со затворени очи.

Само допри за да ги контролираш

Движи се низ твојата плејлиста, одговарај на повици и приспособувај ја јачината со едноставен допир на слушалките. Приспособи ги своите команди за допир за да имаш повеќе контрола и слобода од твојот телефон.

Зголемен пар слушалки Galaxy Buds plus со поглед од профил на сина слушалка која се наоѓа до бела слушалка со поглед на надворешната површина. Левата третина е прекриена со сина боја, средната е прекриена со црна боја и десната третина е безбојна.
'GALAXY ЕКОСИСТЕМ

Еден чекор до поврзување

Со само еден лесен чекор, поврзи ги твоите Galaxy Buds+ со компатибилни уреди на твојата корисничка сметка на Samsung Cloud. Нема потреба да се деконектираш, поврзувањето преку Bluetooth лесно се префрла од твојот телефон на твојот таблет или на други Samsung уреди.

Прикажани се четири Samsung уреди еден до друг: Galaxy таблет, Galaxy Buds plus, Galaxy часовник и Galaxy телефон. Кога кружните Bluetooth сигнали во заднината ќе станат сини, таблетот го прикажува Samsung Cloud GUI, Galaxy часовникот прикажува GUI за музика, а телефонот Galaxy го прикажува GUI за Bluetooth поврзување на Galaxy Buds plus.
Прикажани се четири Samsung уреди еден до друг: Galaxy таблет, Galaxy Buds plus, Galaxy часовник и Galaxy телефон. Кога кружните Bluetooth сигнали во заднината ќе станат сини, таблетот го прикажува Samsung Cloud GUI, Galaxy часовникот прикажува GUI за музика, а телефонот Galaxy го прикажува GUI за Bluetooth поврзување на Galaxy Buds plus.
 1. 1) Компатибилноста на Galaxy Buds + со функцијата за безжично полнење е достапна на Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, N10, N10+, N10 5G and N10+ 5G.
 2. 2) Достапноста на боите може да се разликува во зависност од земјата.
 3. 3) Звук на свирење може да се јави поради несоодветна големина или разлабавени продолжетоци на слушалките. Во тој случај, замени ги продолжетоците и најди големина која ти одговара на увото или намали ја јачината на амбиенталниот звук.

Како се совпаѓа едно со друго

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.
*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот поради простор кој го одземаат оперативниот систем и програмите неопходни за нормално функционирање на производот.
*Достапната количина на меморија на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се промени по ажурирањето на софтверот.