Споредете ги моделите за
моделот што совршено ви одговара

Погледнете ги разликите за да го најдете моделот на
Galaxy за безжично слушање што одговара на вашите потреби

Споредете ги моделите за
моделот што совршено ви одговара

Погледнете ги разликите за да го најдете моделот на
Galaxy за безжично слушање што одговара на вашите потреби

compare
Galaxy Buds plus with
Galaxy Buds
Бои
Galaxy Buds plus
  • Бела
  • Сина
  • Црна
Galaxy Buds
  • Бела
  • Жолта
  • Црна
Звучник
Galaxy Buds plus Двонасочно динамично
(Звучник за ниски тонови и високофреквентен звучник)
Galaxy Buds Еднонасочно динамично
Микрофони
Galaxy Buds plus 3 микрофони
(2 надворешни plusплус 1 внатрешен)
3 микрофони
(2 надворешни plus
плус 1 внатрешен)
Galaxy Buds 2 микрофони
(1 надворешен plus плус 1 внатрешен)
2 микрофони
(1 надворешен plus
плус 1 внатрешен)
Век на траење на батеријата на слушалките (Време на репродукција)
Galaxy Buds plus 11 часа
Galaxy Buds 6 часа
Век на траење на батеријата со куќиште за полнење (Време на репродукција)
Galaxy Buds plus 22 часа
Galaxy Buds 13 часа
Брзина на полнење
Galaxy Buds plus Околу 60 минути репродукција /
3 минути полнење
Galaxy Buds 100 минути репродукција /
15 минути полнење
Единици на батеријата што може да се проверат (Време на репродукција)
Galaxy Buds plus Слушалка/
куќиште за полнење
Galaxy Buds Слушалка
Безжично полнење
Galaxy Buds plus

available

(Сертифицирано за Qi)
Galaxy Buds

available

Амбиентален звук
Galaxy Buds plus

available

(Прилагодлив доток на надворешен звук)
Galaxy Buds

available

Контрола на гласноста на допир (Поставката е достапна во
апликацијата Galaxy Wearable)
Galaxy Buds plus

available

Galaxy Buds

available

go to the detail page