Wat kan ik met de Samsung Gear 360?

Met de Gear 360 kun je 360 gradenvideo’s in 4K-resolutie maken. De balvormige camera beschikt over een Dual F2.0Front view of Gear 360 Fisheye lens die je de mogelijkheid geeft om je eigen VR-materiaal te creëren.

360 Gear gebruiken
De Gear 360 weegt 152 gram, heeft de afmetingen 56.3(H) x 66.7(B) x 60.1(D)mm en is water- en stofdicht (ip53-standaard) zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Het is mogelijk om foto’s en video’s te maken in 360 of 180 graden. 360-gradenvideo’s hebben een resolutie van 3840x3888 pixels (30fps), de 360 graden foto’s hebben een resolutie van 7776x3888 pixels (30MP). Om je gegevens op te slaan heeft de Gear 360 een MicroSD slot die je de mogelijkheid biedt om je geheugen uit te breiden tot 200GB.

Managers app
Je kunt het apparaat koppelen met je Smartphone en PC om content over te zetten. Hiervoor kun je gebruik maken van: WiFi, WiFi Direct, NFC, Bluetooth of een USB-aansluiting. De Samsung Gear 360 Manager app zorgt ervoor dat je makkelijk je foto’s en video’s (life) kunt bekijken op je telefoon en VR-headset. De app is beschikbaar in de Galaxy Apps Store of de Play Store voor Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, Note5, S7, S7 edge. Op de PC kun je gebruik maken van de Gear 360 ActionDirector PC Software. Deel je content online via YouTube, Facebook of Google Streetview.

360 View

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.