Wat moet ik doen bij een donker of geen beeld op het LCD scherm van mijn camera?

Als je problemen ondervindt met het LCD scherm van je camera, zoals een donker scherm of helemaal geen beeld,  controleer dan eerst het volgende.

1. Controleer de Auto Display instellingen. Het beeldscherm gaat in de standby modus na de ingestelde tijd (Uit/30 seconden/1 min/5 min/10 min).
2. Pas de helderheid van je scherm aan. Dit kun je handmatig lichter of donkerder zetten.

3. Controleer welke helderheidsprofiel is ingesteld onder 'Display helderheid' (Auto, Donker, Normaal, Licht).
4. Controleer of er stof op de lens of het LCD scherm zit. Verwijder dit met een doek of een borsteltje. Gebruik voor de lens een speciale lensborstel.