Hoe kan ik de Samsung Hub Monitor Setup installeren?

Samsung Hub Monitor is een monitor met een central station. Dit houdt in dat het netwerk, Wi-Fi, USB allemaal verlopen via deze monitor.

Volg onderstaande stappen om de Samsung Hub Monitor te installeren.
1. Plaats de installatie-CD in het CD-romstation van de computer of download de laatste versie van het programma via deze pagina.
2. Klik op het installatieprogramma van Samsung Hub Monitor Setup.
3. Volg de instructies die op je scherm verschijnen om de installatie uit te voeren.
4. Selecteer het land waar je het programma zult gebruiken tijdens de installatie.
5. Nadat de installatie is voltooid, pas je de instellingen voor de audio-uitgang naar wens aan. Dit doe je door te gaan naar Configuratiescherm → Geluid → Luidsprekers → Luidsprekerinstelling.