Hoe kan ik software opnieuw installeren?

Als een stuurprogramma of computertoepassing niet meer goed werkt op je notebook, dan is het raadzaam om de huidige software te verwijderen via het onderdeel ‘Programma’s’ in het configuratiescherm. Installeer vervolgens de software opnieuw met behulp van de systeem software media. Deze wordt geleverd op een cd of dvd. Dit is afhankelijk van het model van je computer.

CD of DVD kwijt?

Beschik je niet (meer) over deze cd of dvd? Dan kun je deze bestellen. Woon je in Nederland, dan kun je terecht op samsungonderdelen.nl. Woon je in België, dan kun je terecht op ASWO.com.

Software opnieuw installeren

1. Plaats de cd of dvd in het cd-station van je notebook. Als het venster ‘Automatisch afspelen’ verschijnt, selecteer je onder ‘Programma installeren of uitvoeren’ het menu ‘Uitvoeren Softwaremedia.
2. Klik in het venster ‘Gebruikersaccounts’ op Toestaan.
3. De systeem software media wordt nu geopend. Selecteer een installatieoptie om de installatie te starten.