Hoe voer ik een volledige back up uit?

Met ´Samsung Recovery Solution 4´ maak je een back-up naar je computer, een dvd of een extern opslagapparaat.

Een back-up maken met Samsung Recovery Solution 4

1. Zet je computer aan en druk op ‘F4’ als het Samsung logo verschijnt.

2. Als de stroom uitvalt moet je opnieuw beginnen met de back-up, vergeet dus niet je Note PC aan de stroombron aan te sluiten.

3. Lees de licentieovereenkomstvoorwaarden en klik op ‘Agree’.

4. Klik in ‘Samsung Recovery Solution 4’ op het ‘Back-up’ pictogram.

5. Klik nu op ‘Complete Backup.

6. Voer een omschrijving of naam in en kies een locatie.

7. Drive D is standaard. Een eventuele back-uplocatie zoals een USB-harddisk zal in het afrolmenu verschijnen.

8. Klik als je gereed bent op ‘Next’.

9. Je wordt gevraagd het back-uppen te starten. Klik op ‘Yes’ om door te gaan.

10. Hoe lang het duurt zal afhangen van de hoeveelheid informatie. Zet de computer niet voortijdig uit.

11. Je wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Klik op ‘Yes’.

12. Als de computer weer is opgestart, is de back-up voltooid.

Raadpleeg ook onze How-to-Video over het uitvoeren van een volledige back-up.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.