Waarom kan ik de BIOS instellingen niet zien via de toets F2?

Het kan voorkomen dat je de BIOS-instellingen van een notebook niet kunt openen via de F2-toets als je hierop een USB-toetsenbord hebt aangesloten. Volg in dat geval onderstaande stappen.

1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-toets van de computer en de Home-toets. De BIOS-instellingen worden nu weergegeven.

2. Selecteer Advanced.

3. Ga naar Legacy USB Support→ Enable. Als hier Disable is ingesteld, wordt de USB-toetsenbord niet herkend.