Is er een programma die status, vrije geheugen en errors van Samsung SSD’s weergeeft?

Er is een gratis programma beschikbaar die status, beschikbaar geheugen en errors van Samsung SSD weergeeft. Je kunt voor deze zaken de Samsung SSD Magician Tool gebruiken.

Met de Samsung Magician kan onder meer de gezondheid van de SSD in de gaten worden gehouden, kan de firmware worden bijgewerkt, kunnen statistieken worden ingezien en instellingen worden aangepast.

Download link Samsung SSD Magician Tool.