Hoe bedien ik het Samsung DeX scherm met een apparaat?

Je kunt het scherm van je apparaat gebruiken als een touchpad voor Samsung DeX. Als de behuizing van het  apparaat een voorkantbescherming heeft, verwijder deze dan, anders werkt de touchpad niet goed.

Wanneer je het apparaat als een touchpad gebruikt, kun je het gebruiken in een horizontale of verticale positie.

Een overzicht van de touchpad-bewegingen

Tik: Selecteer objecten, open apps, activeer knoppen en meer (klik met de linkermuisknop).

Tik met 2 vingers: Toon het menu met meer opties (klik met de rechtermuisknop).

Veeg met twee vingers: Scroll in elke richting.

Knijp met twee vingers: In- of uitzoomen.

Aanraken en vasthouden: Objecten selecteren op het scherm.

Blijf aanraken en verplaatsen:Verplaats objecten over het scherm of selecteer tekst.

Hoe de verbinding in te stellen

1 Wanneer de DeX en je apparaat zijn verbonden, til je ze beide op zodat ze loodrecht op het oppervlak staan (1). Draai het apparaat vervolgens naar de gewenste positie, verticaal of horizontaal (2).
2 Verplaats de DeX en het apparaat een beetje omhoog en omlaag. Als het scherm van je toestel goed georiënteerd is, verschijnt het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm van het apparaat.

Let op:  De Samsung DeX-modus ondersteunt HD+, FHD- en WQHD-resoluties. Bepaalde inhoud op uw apparaat kan anders worden weergegeven
op tv of monitor. Als de tv of monitor HDCP (Digital Protection met hoge bandbreedte) niet ondersteunt, wordt het scherm van de Samsung DeX mogelijk niet weergegeven.

Navigeren op het scherm

Dex scherm
1 Favoriete apps : Voeg veelgebruikte apps toe aan het startscherm en start ze snel.
2 App-knop : Bekijk of start apps die op je apparaat zijn geïnstalleerd.
3 Taakbalk : Bekijk de momenteel actieve Apps.
4 Statusbalk : Bekijk de status of meldingen van je apparaat. De weergavepictogrammen kunnen verschillen, afhankelijk van de huidige status van het apparaat. Selecteer de pijl omhoog en schakel verschillende functies van je toestel uit of in via het paneel.
5 Snelle toegang werkbalk : Gebruik snel de functies op het scherm voor het toetsenbord, het volume, de schermafbeelding en de zoeker.