Hoe gebruik ik Vingerafdruk om mijn Galaxy S9/S9+ te ontgrendelen?

Je vingerafdruk registreren
1 Open 'Instellingen' en tik op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Vingerafdrukscanner'.
3 Veeg met je vingertop over de vingerafdruksensor zodat deze jouw volledige vingerafdruk kan scannen.
Vingerafdruk Samsung
Je vingerafdruk verwijderen

Om Vingerafdrukscanner te verwijderen van het apparaat, volg de volgende stappen:

1 Open 'Instellingen' en tik op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Vingerafdrukscanner'.
3 Tik op 'Bewerken'.
Vingerafdruk Samsung
4 Selecteer de vingerafdruk die je wilt verwijderen en tik op ‘meer opties’ (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en tik vervolgens op 'Verwijderen'.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.