Hoe gebruik ik Vingerafdruk om mijn Galaxy S9/S9+ te ontgrendelen?

1 Open 'Instellingen' en tik op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Vingerafdrukscanner'.
3 Veeg met je vingertop over de vingerafdruksensor zodat deze jouw volledige vingerafdruk kan scannen.
Vingerafdruk Samsung

Om Vingerafdrukscanner te verwijderen van het apparaat, volg de volgende stappen:

1 Open 'Instellingen' en tik op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
2 Tik op 'Vingerafdrukscanner'.
3 Tik op 'Bewerken'.
Vingerafdruk Samsung
4 Selecteer de vingerafdruk die je wilt verwijderen en tik op ‘meer opties’ (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en tik vervolgens op 'Verwijderen'.