Hoe installeer ik de software van de Gear VR for S6?

Om de Gear VR for S6 te kunnen gebruiken, moet je eerst handmatig de software van de Gear VR voor S6 installeren. De software-installatie start automatisch als je de Samsung GALAXY S6 voor het eerst aansluit op de Gear VR for S6.

Let op

• Zorg ervoor dat de Samsung GALAXY S6 is verbonden met een Wi-Fi- of mobiel netwerk voor je de software gaat installeren.

• De installatiemethode of -schermen kunnen afwijken, afhankelijk van de softwareversie.

Aan de slag
1 Sluit de Samsung GALAXY S6 aan op de Gear VR for S6.
2 Als er gevraagd wordt om de Samsung GALAXY S6 los te maken van de Gear VR for S6, verwijder je de Samsung GALAXY S6. Voer stap 3 - 10 uit op de Samsung GALAXY S6.
3 Tik op Volgende.
4 Lees de voorwaarden en bepalingen in de End User Licence Agreement (EULA) en ga ermee akkoord; tik vervolgens op Volgende.
5 Lees de waarschuwingen voor gezondheid en veiligheid en tik op Bevestig.
6 Tik op Installeren.
7 Selecteer een taal en tik op Doorgaan >> Doorgaan. Je kunt de taal later wijzigen.
8 Tik op Account maken en volg de instructies op het scherm om een Oculusaccount te maken. Als je al een Oculus-account hebt, tik je op Aanmelden en meld je zich aan.
9 Tik op Apps installeren om de standaard VR-apps te installeren.
10 Sluit de Samsung GALAXY S6 aan op de Gear VR for S6. Of tik op Door Oculuswinkel bladeren om de Oculus Store-app te openen.

Wanneer de software is geïnstalleerd, wordt de Oculus Store-app weergegeven in het scherm Apps van de Samsung GALAXY S6.

Let op
• Een nabijheidssensor binnen in de Gear VR for S6 herkent de positie van je gezicht. Als je de Gear VR for S6 draagt, wordt het scherm ontgrendeld en kun je de touchpad gebruiken.
• De 3D-kijkervaring kan verschillen afhankelijk van je zicht.
• Schakel de schermvergrendeling van de Samsung GALAXY S6 uit voordat je de Gear VR for S6 gebruikt.
• Als het scherm schuin of onregelmatig is terwijl je de Gear VR for S6 gebruikt, neem je het apparaat van je hoofd. Leg de Gear VR for S6 op een plat oppervlak met de lenzen naar voren gericht en de focusregelaar boven.
Wacht 5 - 7 seconden voor je het apparaat weer gebruikt.

gear vr