Hoe kan ik applicaties geforceerd sluiten?

Er zijn twee methoden om de applicaties op je mobiele telefoon geforceerd te sluiten, namelijk via Applicatiebeheer en Taakbeheer.

Methode 1: Applicatiebeheer
1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Applicatiebeheer’.
2. Swype naar links totdat ‘Actief’ bovenaan in beeld staat.
3. Selecteer de app die je geforceerd wilt sluiten en tik op ‘Stoppen’.

Methode 2: Taakbeheer
1. Houd de menutoets een paar seconden ingedrukt.
2. Er verschijnt nu een menu. Selecteer hier Taakbeheer Taakbeheer .
3. Selecteer vervolgens de applicatie of functie die je wilt afsluiten of sluit alle actieve applicaties door op ‘Alles stoppen’ te tikken.

5

Bij nieuwere Samsung toestellen zoals de Galaxy S5 of S6 sluit je applicaties op de volgende manier.
Tik op 1 → 2 en tik dan op ‘Stop’ naast een app om deze te sluiten. Als je alle actieve apps wilt
sluiten, tik je op 'Alles stoppen'. Je kunt ook tikken op 1 → 3.

Alles afsluiten