Hoe kan ik AR Emojis personaliseren met Live Bericht op mijn Note9?

Live Bericht op de Note9 stelt je in staat om geanimeerde berichten te creëren en je AR Emojis te personaliseren met de S Pen.

Gepersonaliseerde bewegende GIF
1 Start "Air Command" door op de S Pen-icoon of -knop te tikken.
Tik op het S Pen icoon
2

Selecteer Live bericht.

Selecteer Live Bericht

Let op: Als "Live bericht" niet wordt weergegeven in "Air Command", tik je op het "Plus"-icoon om deze functie op te nemen of tik je op het icoon "Instellingen" om de weergegeven snelkoppelingen te bewerken.

Tik op het plus-icoon om opties toe te voegen
3 Tik in het venster Live bericht op het gezicht-pictogram.
Tik op gezichtsicoon in het Live Bericht venster
4 Selecteer de geanimeerde emoji-GIF die je wilt personaliseren.
Selecteer jouw emoji uit Live Bericht venster
5 Pas het peneffect, de dikte en de kleur aan en begin te schrijven of tekenen.
6

Tik op Gereed. De animatie wordt automatisch opgeslagen in jouw Gallery als een geanimeerd GIF-bestand.

Tik op Gereed om op te slaan

Zodra jouw creatie voltooid is, kan je deze delen tussen verschillende platformen door op Delen te tikken.