Hoe kan ik Bluetooth op mijn Samsung Galaxy Gear in of uitschakelen?

Schakel Bluetooth in of uit via het instellingen menu op de Samsung Galaxy Gear. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

Bluetooth in- of uitschakelen
1. Sleep het scherm van rechts naar links (of van links naar rechts) tot ‘Instellingen’ wordt getoond.
2. Ga naar ‘Instellingen’, scrol omlaag en selecteer ‘Bluetooth’.
3. Om Bluetooth aan te zetten, zet je het vinkje naast Bluetooth aan. Als je de Bluetooth-functie weer uitschakelt, wordt de Samsung Galaxy Gear losgekoppeld van de verbonden smartphone.

Met de Smart Simulator bekijk je alle mogelijkheden van de Samsung Galaxy Gear.

Gear

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.