Hoe kan ik de navigatiebalk op mijn Galaxy-apparaat zien?

De navigatiebalk is een hulpmiddel op uw Galaxy-apparaat waarmee u snel, gemakkelijk en intuïtief naar uw startscherm of recente tabbladen kunt gaan. Soms kan de navigatiebalk verborgen zijn. Wilt u meer weten over hoe u de navigatiebalk op uw scherm kunt zien, lees dan hieronder verder.

Weergave van de navigatiebalk die op een Galaxy-apparaat wordt weergegeven en gehighlight is.

Op uw Galaxy-apparaat hebt u een balk met drie snelkoppelingen. Dit heet de navigatiebalk. Via deze balk kunt u drie opties openen door op drie verschillende knoppen te tikken:

• Recent-knop.
  • Home-knop.
  • Back-knop.

Het is echter mogelijk dat u eerder hebt besloten de navigatiebalk te verbergen door de optie veegbewegingen te kiezen, die de knoppen vervangt door veegbewegingen op uw scherm.

Als u uw navigatiebalk weer op het scherm wilt zien, volgt u deze stappen:

1 Open het menu “Instellingen” en druk op “Display”.
2 Scrol naar de “Navigatiebalk” en druk op deze optie.
3 U kunt kiezen uit “Knoppen” en “Veeggebaren”. Als u de navigatiebalk wilt zien op uw scherm, selecteer dan de optie “Knoppen”.

Ja. Als u de volgorde van uw navigatiebalkknoppen wilt wijzigen, volgt u deze stappen:

1 Herhaal de bovenstaande stappen om naar het menu van de “Navigatiebalk” te gaan.
2 Als u de “Knoppen” hebt geselecteerd, scrolt u naar de onderkant van het scherm. In het menu “Knopvolgorde” kiest u het type navigatiebalk dat u wenst.

U kunt kiezen uit twee verschillende lay-outs:

• Recent-knop Home-knop Back-knop.
  • Back-knop Home-knop Recent-knop.

De navigatiebalk kan verdwijnen tijdens het gebruik van bepaalde apps of functies.

Om de navigatiebalk te zien, veegt u gewoon naar boven vanaf de onderkant van uw scherm.

Bekijk uw scherm met een veegbeweging omhoog om de navigatiebalk te zien.

Opgelet: Als u uw Galaxy-apparaat draait om de video horizontaal te bekijken, wordt de navigatiebalk weergegeven door naar links of naar rechtste vegen op uw scherm.