Hoe kan ik een app installeren binnen de Samsung Knox omgeving?

Om apps te installeren binnen de veilige Knox omgeving, dien je eerst Knox geïnstalleerd te hebben op je telefoon. Vervolgens kun je de ‘Samsung Knox Apps’ app openen om de beschikbare applicaties te downloaden.

Meer informatie over Wat is Samsung KNOX en wat kan ik ermee?

Meer informatie over Samsung Knox

KNOX Workspace.

De mogelijkheden in detail: Samsung KNOX en Android for Work.

Het KNOX-platform in één oogopslag.

knox