Hoe kan ik een Panorama foto maken op mijn Galaxy S4?

Maak met je Galaxy toestel een reeks foto's die je naast elkaar kunt plaatsen voor een Panorama effect.

Hiervoor dien je deze stand eerst te activeren. Dit kun je doen door onderstaande stappen te volgen.
1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Camera'.
2. Tik op de ‘Stand’ knop en selecteer ‘Panorama’.

3. Tik op de 'Camera' knop onderaan om een foto te maken.
4. Verplaats de camera langzaam naar de volgende positie om de volgende foto te maken.

5. Tik op de 'Stop' knop als je het schieten van de reeks foto’s wilt stoppen.

Tips om de beste opnamen te maken
– Beweeg de camera langzaam in één richting.
– Houd de zoeker van de camera binnen het hulpkader.
– Maak geen foto's van onderwerpen voor onherkenbare achtergronden, zoals een lege lucht of effen muren.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.