Hoe kan ik mijn Galaxy S7 water en stofbestendigheid houden?

De Samsung GALAXY S7 is water- en stofbestendig. Volg onderstaande tips zorgvuldig op om de water- en stofbestendigheid van je apparaat te behouden. Als je dit niet doet, kan dit schade aan je apparaat tot gevolg hebben.

• Dompel het apparaat niet onder in water dat dieper is dan 1,5 m en houd het niet langer dan 30 minuten onder water.

• Stel het apparaat niet bloot aan snelstromend water, zoals water dat uit de kraan komt, golven in de zee of een waterval.

• Als het apparaat wordt blootgesteld aan schoon water, droog je het zorgvuldig af met een schone, zachte doek. Als het apparaat wordt blootgesteld aan andere vloeistoffen, spoel je het apparaat af met schoon water en droog je het zorgvuldig af met een schone, zachte doek. Als je deze instructies niet volgt, kunnen de prestaties en het uiterlijk van het apparaat worden beïnvloed.

• Als het apparaat is ondergedompeld in water of de microfoon, luidspreker of ontvanger nat is, hoor je mogelijk geen geluid tijdens een oproep. Veeg het apparaat af met een droge doek of maak het apparaat zorgvuldig droog voordat je het gebruikt.

• Het aanraakscherm en andere functies werken mogelijk niet correct als het apparaat wordt gebruikt in water.

• Je apparaat is getest in een gecontroleerde omgeving en heeft aangetoond bestand te zijn tegen water en stof in specifieke omstandigheden (voldoet aan de vereisten van classificatie IP68 zoals beschreven door de internationale standaard IEC 60529 - Beschermingsgraad van omhulsels [IP-code]; testomstandigheden: 15 - 35 °C, 86 - 106 kPa, 1,5 meter, gedurende 30 minuten). Ondanks deze classificatie kan je apparaat toch beschadigd raken in bepaalde
situaties.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.