Hoe kan ik vouchers gebruiken in Samsung Galaxy Apps?

Let bij het gebruiken van een voucher op de volgende punten.
- Gebruik één voucher per applicatie.
- Je kunt geen voucher gebruiken op een afgeprijsde app.
- Als de voucher verloopt, verdwijnt deze automatisch uit de lijst
- Als je een betaling annuleert voordat het downloaden van de app is begonnen, wordt je voucher bewaard.
- Als je een app wilt kopen die duurder is dan het bedrag van de voucher, betaal je het verschil je creditcard.
- Het bedrag dat over is op de voucher kan niet teruggegeven of bewaard worden
- In Samsung KIES kun je alleen via vouchers voor betaalde apps betalen.
- Je kunt geen voucher inwisselen voor Google Apps applicaties die in Samsung Galaxy Apps worden aangeboden.
- Een app die is aangeschaft met een voucher, is niet gebonden aan een toestel, maar aan een account. Installeer deze app dus ook op een ander toestel als je daarop hetzelfde Samsung account hebt ingesteld.

Gebruik promotie vouchers
Volg onderstaande stappen om een voucher in te wisselen bij een betaling in Samsung Galaxy Apps.
1. Open Samsung Galaxy Apps op je telefoon.
2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en ga naar ‘Betalingsmethode’ en selecteer ‘Cadeau en tegoedbonnen’.
3. Tik op ‘Cadeaubon registreren’ en voer de code in.