Maak foto's van een afstand op je Galaxy Note met de S Pen

Dankzij de S Pen hoef jij niet terug te rennen in het frame nadat je de timer op de camera hebt ingesteld of in het beeld hebt gedrukt voor een groepsfoto.

De S Pen is via Bluetooth verbonden met het apparaat en kan werken als een cameratrigger op afstand tot op 10 meter afstand.

Gebruik S Pen om foto's te nemen

Let op: Deze functie is beschikbaar op de Galaxy Note9 en Galaxy Note10/Note10+. Beschikbaarheid en ontwerp kunnen variëren afhankelijk van het model en het geïnstalleerde besturingssysteem.

Activeer de S Pen afstandsbediening

Om je S Pen als afstandsbediening te gebruiken en foto's mee te nemen, moet je deze functie eerst activeren in de instellingen van je Galaxy Note.

Leer meer over: Hoe kan ik de instellingen van de afstandsbediening op de S Pen aanpassen?

Hoe je de afstandsbediening van de S Pen kunt activeren, deactiveren en per app kunt aanpassen wanneer je de S Pen-knop ingedrukt houdt.

Maak foto's van een afstand op je Galaxy Note met de S Pen

1 Open Camera app.
2 Haal de S Pen uit je apparaat.
3 Stel de telefoon op een afstand neer.
4 Plaats jezelf mooi in beeld.
5 Druk eenmaal op de S Pen knop om een foto te maken.
6 Druk twee keer op de S Pen knop om te schakelen tussen de camera voor of achter.

Let op: De S Pen kan zijn verbinding verliezen als hij uit het apparaat wordt gehaald en enige tijd inactief is. Als dit gebeurt, steek je de S Pen weer in de telefoon om de verbinding te herstellen.