Hoe plaats/verwijder ik de SIM of USIM kaart van mijn Galaxy S6 Edge+?

De SIM- of USIM-kaart plaatsen
Plaats de SIM- of USIM-kaart die door de serviceprovider van de mobiele telefoon is geleverd.
• Alleen nano-SIM-kaarten kunnen worden gebruikt met het apparaat.
• Sommige LTE-diensten zijn wellicht niet beschikbaar afhankelijk van de serviceprovider.

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid van services contact op met je serviceprovider (bijvoorbeeld: KPN, T-Mobile, Telfort, Vodafone, Hollands nieuwe, etc).

sim kaart usim kaart

1. Steek de pin voor uitwerpen in het gaatje op de SIM-kaartlade om de lade te ontgrendelen. De pin voor uitwerpen moet loodrecht op het gat staan. Anders kun je het apparaat beschadigen.
2. Trek de SIM-kaartlade voorzichtig uit de sleuf van de SIM-kaartlade.

3. Plaats de SIM- of USIM-kaart op de SIM-kaartlade met de goudkleurige contactpunten naar beneden gericht. Zorg ervoor dat je de SIM- of USIM-kaart niet kwijtraakt of dat anderen deze niet gebruiken. Samsung is niet verantwoordelijk voor schade of ongemak veroorzaakt door zoekgeraakte of gestolen kaarten.
4. Schuif de SIM-kaartlade terug in de sleuf van de SIM-kaartlade. Plaats de SIM-kaartlade voorzichtig om te voorkomen dat de SIM-kaarten uit de lade schuiven of vallen.

De SIM- of USIM-kaart verwijderen
1. Steek de pin voor uitwerpen in het gaatje op de SIM-kaartlade om de lade te ontgrendelen.
2. Trek de SIM-kaartlade voorzichtig uit de sleuf van de SIM-kaartlade.
3. Verwijder de SIM- of USIM-kaart.

simkaart

4. Schuif de SIM-kaartlade terug in de sleuf van de SIM-kaartlade.