Hoe werkt Samsung Link op mijn smartphone?

service

Met de functie Samsung Link op je telefoon verzend je draadloos mediabestanden naar andere Samsung Link apparaten, zoals Samsung televisies, notebooks, mobiele telefoons, tablets, camera’s, camcorders en Blu-ray spelers.

Speel bijvoorbeeld een filmpje af, die je met een Galaxy telefoon hebt gemaakt, op je Samsung televisie. Houd er rekening mee dat de Samsung Link functie zowel geactiveerd moet zijn op je telefoon, als op het apparaat waar je je bestand wil afspelen. Daarnaast dienen beide apparaten op hetzelfde netwerk verbonden te zijn.

Samsung Link instellen
1. Ga naar Toepassingen → Samsung Link.
2. Zorg ervoor dat je telefoon is aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk  als het device waarmee je een bestand of foto wil delen.
3. Log in met je Samsung account of creëer een nieuw account.
4. Selecteer een device (bijvoorbeeld je TV of notebook) in het startscherm.
5. Zoek de video of het bestand op die je wil delen met je andere device.
6. Tik op het 'Change Player' icoon en geef op het device waarop je het bestand wil afspelen toestemming.
7. Je bestand, foto of video wordt nu afgespeeld op het andere toestel.

Opslag instellen
1. Swype naar links totdat het tabblad 'Apparaten en opslag’ verschijnt.
2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en ga naar ‘Opslag registreren’.
3. Selecteer de gewenste opslagapplicatie: SugerSync, Dropbox of SkyDrive.
4. Voer je gegevens in en log in.

Geregistreerde opslag verwijderen
1. Swype naar links totdat het tabblad 'Apparaten en opslag’ verschijnt.
2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en ga naar ‘Instellingen’.
3. Ga naar ‘Geregistreerde opslagruimte’ en tik onderaan op ‘Afmelden’.
4. Tik op het verwijder icoon.

Mobiel apparaat registreren
Als je Samsung Link opstart, wordt je mobiele toestel automatisch geregistreerd. Als je Samsung account niet op het toestel is ingesteld, wordt je doorverwezen naar het Instellingen → Accountsmenu op het toestel waar Samsung Link op draait.

Geregistreerd toestel verwijderen
1. Swype naar links totdat het tabblad 'Apparaten en opslag’ verschijnt.
2. Houd het product dat je wil verwijderen ingedrukt totdat er een pop-up verschijnt.
3. Tik op ‘Afmelden’.

Computer registreren
1. Open op je computer de internetbrowser en ga naar de website van Allshare Play.
2. Log in en je wordt doorgestuurd naar de PC software installatie pagina.
3. Klik op ‘Install the software’.
4. Als de installatie voltooid is, klik je op ‘Register a PC’.
5. Je ziet vervolgens dat je computer is toegevoegd naast je geregistreerde toestel aan de linkskant van het startscherm.