Is de Gear Fit 2 water en stofbestendig?

De Gear Fit 2 heeft een water en stof certificaat van IP68. IP staat voor ‘Ingress Protection’ en verteld je in hoeverre het apparaat bestand is tegen water en stof. Een score van IP68 geeft aan dat het water kan weerstaan met een diepte van meer dan 1 meter. Dit betekent dat het bestand is tegen regen, spatten en korte onderdompelingen. Let er op dat de Gear Fit 2 nog steeds kan worden beschadigd door water die met kracht in contact komt met het apparaat, of door langdurige het apparaat onder water te houden.

De volgende tips kunnen je apparaat helpen beschermen.
• Dompel het apparaat niet onder in water dieper dan 1,5 m en voor meer dan 30 minuten.
• Houdt je apparaat weg van stromend water of water met bewegende kracht.
• Droog je handen voordat je de Gear Fit 2 in gebruik neemt.
• Zorg ervoor dat de Gear Fit 2 schoon blijft door deze met een zachte, schone doek nadat het is blootgesteld aan vloeistof.
• Het apparaat kan zijn stof- en waterbestendigheid verliezen als gevolg van (val)schade.
• Volledige functionaliteit van het touchscreen kan niet worden gegarandeerd als de Gear Fit 2 nat is.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.