Met welke applicatie kan ik vanaf de Galaxy Tab 10.1 Dual View gebruiken?

Je gebruikt hiervoor de applicatie Samsung Smart View. Hiermee kijk je televisie op je smartphone of tablet en bedien je je televisie via je smartphone of tablet.

Play Store

Download deze applicatie via de Play Store. Om deze applicatie te gebruiken dienen de televisie, smartphone en/of tablet gebruik te maken van hetzelfde netwerk. Vervolgens open je de applicatie en volg je de aanwijzingen op het scherm.

Meer informatie over Wat Smart View is en hoe het werk?

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.