Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat?

Omdat de Galaxy Note8 een groter scherm heeft met een andere ratio dan voorgaande Galaxy toestellen, zullen niet alle applicaties op volledig scherm functioneren.
Voor bepaalde apps kun je een volledig scherm wel activeren.

Hoe activeer ik volledig scherm voor apps?

1 Vanaf het startscherm veeg je omhoog of omlaag om naar het Apps scherm te gaan.
Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat
2 Tik op ‘Instellingen’.
Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat
3 Tik op ‘Display’.
Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat
4 Tik op ‘Apps op volledig scherm’.
Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat
5 Gebruik de schuifknop om aan te geven welke applicaties je in volledig scherm wilt gebruiken.
Mijn apps worden niet fullscreen weergegeven op de Galaxy Note8, hoe komt dat