Mijn Galaxy J5 (SM J510FN) kan mijn SIM-kaart niet herkennen. Wat moet ik doen?

Het is bij Samsung bekend dat sommige toestellen van het model J5 (SM - J510FN) problemen kunnen ondervinden met SIM-kaart herkenning. Excuses voor het ongemak. Het probleem is verholpen in een software update die beschikbaar zal zijn in de komende dagen. Daarom verzoeken wij om regelmatig je toestel te controleren op nieuwe software, via Smart Switch, FOTA, Samsung Kies of via je toestel zelf.

Als alternatief voor het vrijgeven van de nieuwe software update, wijzig je het vergrendelscherm type. Dit doe je door naar te gaan naar Apps > Instellingen > Schermvergrendeling >Type schermvergrendeling. Wijzig het type vergrendelscherm naar: Vegen, Patroon, Pincode, Vingerafdruk of Wachtwoord.

J5Scherminstellingen

Als je het vergrendelscherm niet op de optie ‘Geen’ hebt staan, zal het toestel naar toebehoren werken.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.