Schermreparatie

Smartphone schermreparatie Samsung

Schermreparatie

Telefoneren terwijl je haastig naar de trein rent, proberen om toch die perfecte foto te maken of kinderen die maar al te graag dat spelletje voor je uitspelen. Met een beetje pech is het resultaat een gebroken scherm. Een ongelukje hebben we allemaal weleens meegemaakt.

Hoewel de garantie van je toestel een gebroken scherm niet dekt, kun je wel gebruik maken van onze reparatiediensten met alle voordelen van dien. Kom langs in één van onze Samsung Service Centers of laat je toestel bij je thuis of op werk ophalen en weer gerepareerd terug brengen.

Voordelen

We repareren altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele Samsung-onderdelen tegen scherpe prijzen. Was je Galaxy water- en stofbestendig, dan wordt hij weer water- en stofbestendig volgens IP68. Je behoudt de fabrieksgarantie.

Prijzen

Let op: Indien er meer schade aan het toestel wordt geconstateerd dan enkel een gebroken scherm, dan ontvang je mogelijkerwijs een hogere prijsopgave. Om een goede werking van je gerepareerde toestel te garanderen, zullen wij na akkoord, het toestel altijd volledig herstellen.

Maak gebruik van de OphaalserviceKlik om uit te vouwen

Met onze Ophaalservice hoef jij de deur niet uit voor de reparatie van je toestel. We komen graag bij je langs en nemen je smartphone, tablet of wearable mee voor reparatie. Binnen vijf dagen heb jij je toestel met een nieuw scherm weer in huis.

Breng je toestel langs bij een Samsung Service CenterKlik om uit te vouwen

Breng je toestel langs in één van onze Samsung Service Centers in Amsterdam of Rotterdam of bij een Samsung Service Partner bij jou in de buurt.

Als het mogelijk is, repareren we je Galaxy toestel terwijl je wacht. Dit geldt voor een aantal modellen, bekijk hier of jouw toestel in aanmerking komt en maak een afspraak.

Let op: Bij reparaties uitgevoerd door een niet door Samsung geautoriseerd service punt, vervalt de garantie van je toestel en is deze niet meer water- en stofbestendig volgens IP68.

Samsung Service. Gaat verder.