Waarom kan ik mijn Gallery-items niet zien nadat ik een back-up heb gemaakt naar de cloud op mijn Galaxy S9/S9+?

Galerij-synchronisatie inschakelenKlik om uit te vouwen

Wanneer je galerijitems uploadt naar de Samsung Cloud, kan je deze items openen met andere apparaten. Deze optie voor het synchroniseren van galerijen tussen apparaten is echter standaard uitgeschakeld in de Galaxy S9.

Er zijn drie manieren om de optie 'Galerij-synchronisatie' in te schakelen.

Let op: Zorg ervoor dat je bent verbonden met een Wi-Fi-netwerk, want voor 'Galerij-synchronisatie' is WiFi vereist vanwege het grote aantal gegevens.

Open dan je Galerij. Als het bericht dat galerij-synchronisatie toestaat wordt weergegeven wanneer je de galerij opent, druk je op 'Inschakelen' voor automatische synchronisatie.

Synchronisatie inschakelen

Als dit bericht niet verschijnt, zijn hier twee manieren om het handmatig te synchroniseren:

'Galerij synchronisatie inschakelen' via 'Galerij'Klik om uit te vouwen
1 Open 'Galerij'.
2 Tik op meer opties.
Galerij meer opties
3 Selecteer 'Instellingen'.
Galerij instellingen
4 Veeg over 'Samsung Cloud' om autosynchronisatie te activeren.
'Galerij-synchronisatie' activeren via 'Instellingen'Klik om uit te vouwen
1 Open 'Instellingen' en tik op 'Cloud en accounts'.
2 Tik op 'Samsung Cloud'.
3 Tik op 'Inschakelen' op het tabblad Galerij.