Waarom zie ik bij het ontgrendelen van mijn Galaxy S3 een lichte vlek op mijn beeldscherm?

Als je de vergrendeling op je Galaxy SIII op ‘Vegen’ hebt staan en je een donkere achtergrond hebt ingesteld, kan het voorkomen dat je op het moment van ontgrendelen een lichtere vlek ziet. Dit verschijnsel is geen teken van een fout in het AMOLED scherm van je toestel, maar wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het golfeffect van het vergrendelen.

Vlek in scherm

Je kunt er in dit geval voor kiezen om het golfeffect uit te schakelen. Of stel een achtergrond in op je het toestel die beter past bij het golfeffect.

Golfeffect uitschakelen
1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Beveiliging’ → ‘Opties vergrendelscherm’.
2. Vink de optie ‘Golf effect’ uit.

Andere achtergrond kiezen
1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Achtergrond’.
2. Selecteer ‘Achtergrond vergrendelscherm’.
3. Selecteer ‘Achtergronden’.
4. Scrol door de beschikbare achtergronden en maak een keuze.
5. Er is nu een achtergrond ingesteld die speciaal gemaakt is om te passen bij het golfeffect van het ontgrendelen van je toestel.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur