Wat is Bixby vision en hoe gebruik ik het op mijn Galaxy toestel?

Bixby Vision biedt een nieuwe manier om de wereld te bekijken. Het is een nieuwe functie die is ingebouwd in de Galaxy S9-camera, zodat je op een eenvoudigere manier meer kunt zien.

Om de functie te gebruiken, moet je:

-Verbonden zijn met een Wi-Fi netwerk of mobiel netwerk

-Registreren en/of inloggen op je Samsung-account

Let op: De beschikbare functies kunnen variëren afhankelijk van de streek of serviceprovider en Samsung toestel. Samsung is niet verantwoordelijk voor de product informatie van Bixby Vision.

Bixby Vision instellenKlik om uit te vouwen

Wanneer je Bixby Vision voor de eerste keer start, moet je je aanmelden of een Samsung-account aanmaken:

1 Tik op 'Aanmelden' en volg de instructies op het scherm.
start
samsung account
2 Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden en tik op 'Ok'.
disclaimer
3 Geef machtigingen zodat Bixby Vision de nodige apps kan gebruiken.
4 Zodra het is ingesteld, richt je de camera op een object of locatie en hou je je telefoon stil.
5 Wanneer een product wordt herkend en gescand, zullen de beschikbare zoekopdrachten pictogrammen verschijnen.
bixby
6 Tik op het zoek-pictogram dat je wilt gebruiken om de resultaten te zien.

Bixby Vision startenKlik om uit te vouwen

Je kunt Bixby Vision op verschillende manieren starten:

1 Vanuit de 'Camera' : Selecteer Automodus en tik op de ‘Bixby Vision’ knop boven op het pictogram Instellingen.
2 Vanuit de ‘Galerij’: Selecteer een afbeelding en druk op het ‘Bixby Vision’-pictogram boven in het scherm.
3 Vanaf het Internet: Tik en houd een afbeelding vast en selecteer ‘Bixby Vision’.
4 Vanuit een screenshot: Selecteer ‘Bixby Vision’ op de werkbalk.
5 Vanuit de Bixby Vision app: Start de Bixby Vision app vanuit je Apps-scherm

Bixby Vision gebruikenKlik om uit te vouwen

Gebruik Bixby Vision voor de volgende toepassingen:

vision toepassingen
1 Tekst vertalen of extraheren: Herkent en toont vertaalde tekst op het scherm. Je kunt ook tekst van een document of een tekstbestand extraheren.
2 Zoeken naar vergelijkbare afbeeldingen: Zoekt naar beelden die vergelijkbaar zijn met het herkende object. Ze zullen overeenkomen met eigenschappen zoals kleur en vorm.
3 Zoeken naar plaatsen in de buurt: Zoekt naar bezienswaardigheden of informatie over plaatsen die gelijk zijn aan je huidige locatie.
4 Zoeken naar wijninformatie: Leest de informatie van een wijnetiket en zoekt naar meer informatie.
5 Lezen van QR-codes: Herkent QR codes, voor een ingang naar websites, foto's, video's, kaarten en visitekaartjes.

Ontvang exclusieve Galaxy-apps met Samsung-account

Open een Samsung-account en er gaat een wereld van exclusieve galaxy-apps, gemaakt voor Samsung, voor u open.

Begin met een Samsung-account
Galaxy Apps