Wat is de navigatiebalk en hoe gebruik ik die op de Galaxy S9 en S9+?

Je kan eenvoudig navigeren tussen verschillende schermen en apps met behulp van de navigatiebalk onderaan het
scherm. De Galaxy S9 en S9+ soft buttons bieden een soepele en natuurlijke gebruikerservaring, zodat je kunt vinden wat je zoekt met slechts een paar tikken.

Navigatiebalk S9

De home-knop en navigatiebalk tonen

De Home-knop en de navigatiebalk kunnen verdwijnen tijdens het gebruik van bepaalde toepassingen of functies.

Om ze weer te zien, swipe je vanaf de onderkant van het scherm naar boven.

Je kunt ook de Home-knop gebruiken zonder de navigatiebalk te laten zien, druk gewoon op het Home-knop gebied.

De navigatiebalk met applicaties verbergen in de modus volledig scherm

Met de 'Weergeven en verbergen' knop aan de linkerkant van de navigatiebalk kan je instellen dat de navigatiebalk wordt verborgen of vastgezet op het scherm wanneer je apps of functies gebruikt.

Op het startscherm wordt de navigatiebalk altijd weergegeven en verschijnt de knop 'Weergeven en verbergen' niet.

Als je bestanden wilt weergeven of apps op het volledige scherm wilt gebruiken, dubbeltik je op de 'Weergeven en verbergen knop' om de navigatiebalk te verbergen.

Hide and Unhide S9 navigationbar

Om de navigatiebalk weer te tonen, swipe je omhoog vanaf de onderkant van het scherm.