Wat is de Samsung Dex Pad en hoe verbind ik het met een apparaat?

Met Samsung DeX kan je je smartphone als een computer gebruiken door deze op een extern beeldscherm aan sluiten. Op deze manier kan je gebruik maken van je Galaxy S9/S9+ mogelijkheden op een comfortabel groot scherm.

Let op: Alleen ondersteunde mobiele apparaten met Android 8.0 of hoger kunnen de Samsung DeX Pad gebruiken

Indeling van de Samsung DeX PadKlik om uit te vouwen
indeling dex pad
1 Ventilator
2 Connector voor mobiel apparaat (USB Type-C)
3 Ventilator
4 Oppervlak
5 USB-poort
6 HDMI-poort
7 Oplaadpoort (USB Type-C)
Hoe sluit ik de Samsung DeX Pad aan op een apparaat?Klik om uit te vouwen

Voor het gebruik van de Samsung DeX Pad heb je een oplader (TA), een HDMI-kabel en een monitor nodig. Een muis en toetsenbord zijn echter optioneel.

indeling dex pad
1 Sluit een door Samsung goedgekeurde oplader aan op de opladerpoort van de DeX Pad (USB Type-C).

Let op:  Wanneer je de oplader aansluit op de DeX-oplaadpoort (USB Type-C), moet je een USB Type-C-kabel gebruiken. Als je een Micro-USB-kabel gebruikt, kan de DeX defect of beschadigd worden.

2 Sluit het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de DeX pad en sluit het andere uiteinde aan op de TV of monitor op de HDMI-poort.

Let op: Gebruik de HDMI-kabel die is meegeleverd met de DeX pad. Anders kan de DeX mogelijk niet goed werken.

HDMI DeX
3 Sluit het de multifunctionele stekker van het mobiele apparaat aan op de mobiele apparaat connector op de DeX pad. Zorg dat je smartphone horizontaal ligt ten opzichte van de connector. Anders kunnende DeX en je smartphone mogelijk beschadigen.
connector
4 Selecteer het scherm dat je wilt gebruiken. Je kan kiezen tussen Samsung DeX mode of scherm mirroring mode.
Dexscreenshot

-Als je kiest voor 'Samsung DeX' mode, wordt het scherm van het mobiele apparaat uitgeschakeld en verschijnt het op de aangesloten TV of
monitor in de bureaubladmodus.

-Als je overschakelt naar scherm mirroring, wordt hetzelfde scherm als op het mobiele apparaat wordt weergegeven op de aangesloten TV of
monitor.