Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens kwijt ben van Find my Mobile?

Via de Find my Mobile website kun je je gestolen of verloren telefoon lokaliseren, bellen en indien nodig vergrendelen zodat niemand anders gebruik kan maken van je toestel.

Als je je inloggegevens kwijt bent, kun je die via de website opnieuw instellen. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga naar de Find my Mobile website.
2. Klik onder het inlogscherm op ‘E-mailadres/wachtwoord zoeken’.

Find My Mobile

3. Selecteer of e-mailadres of wachtwoord.
4. Vul de gevraagde informatie in en klik op ‘Bevestigen’.

Meer informatie over het beveiligen van je smartphone: Geef je smartphone-dieven geen kans!

boefproof

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Vind altijd uw telefoon met een Samsung-account

Open een Samsung-account en gebruik de dienst Zoek mijn mobiel om ervoor te zorgen dat u uw telefoon nooit kwijtraakt.

Begin met een Samsung-account
Find my mobile