Herkent de TV automatisch dat ik gebruik maak van 4 LNB voor mijn schotelantenne?

service

Wanneer je tijdens het installeren van de Samsung televisie bij de Antenne ‘Bron keuze’ komt en voor de optie ‘CD TVV Telesat’ (Canal Digitaal / TV Vlaanderen / Telesat) kiest, dan worden de DiSEqC instellingen automatisch correct overgenomen zodat de LNB’s in de juiste volgorde komen te staan.

Instellingen Canal Digitaal

Hieronder staan als voorbeeld de instellingen voor Canal Digitaal.
1/4: Astra 19.2
2/4: Astra 23.5
3/4: Hotbird 13E
4/4: Astra 28.5

Volgorde LNB's
Houd er rekening mee dat de volgorde van de LNB’s moet corresponderen met deze DiSEqC instellingen. Voor meer informatie over jouw schotel, neem contact op met je schotel leverancier.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.