Welke beeldinstellingen heeft mijn TV?

De beeldkwaliteit aanpassen

Je kunt de instellingen van je TV aanpassen, zodat je kunt genieten van een meeslepende entertainmentervaring op je Samsung Smart TV.

Kies je favoriete beeldmodus, ga naar de geavanceerde instellingen voor een perfecte beeldkwaliteit of optimaliseer je apparaat voor spelconsoles.

Je kunt de instellingen voor het beeld aanpassen aan je voorkeur.

1 Open "Instellingen".
Instellingen openen
2 Tik op "Beeld".
Tik op Beeld
3 Selecteer "Beeldmodus" en kies de modus die de beste kijkervaring biedt.
  • Dynamisch: Maakt het beeld helderder en lichter in heldere omgevingen.
  • Standaard: Is de standaardmodus geschikt voor algemene weergave-omgevingen.
  • Natuurlijk: Vermindert oogvermoeidheid voor een comfortabele kijkervaring.
  • Film: Is geschikt voor het kijken naar TV of films in een donkere kamer.

Let op: Deze functie wordt mogelijk niet ondersteund, afhankelijk van het model.

1 Open "Instellingen".
Open Instellingen
2 Tik op "Beeld".
Tik op Beeld
3 Selecteer "Expertinstellingen" en configureer de beeldinstellingen naar eigen smaak.
Expertinstellingen

1  Wanneer LED Clear Motion is ingesteld op "On", is het scherm donkerder dan wanneer dit uit staat.

2  Regelt de helderheid van afzonderlijke gebieden op het scherm.

3  Deze functie is alleen beschikbaar wanneer het ingangssignaal bestaat uit TV, AV, Component (480i, 576i, 1080i) of HDMI (1080i)

1 Open "Instellingen".
Instellingen openen
2 Tik op "Algemeen".
Tik op Algemeen
3 Tik op "Beheer externe apparaten".
Tik op Beheer externe apparaten
4 Tik op "Spelmodus".
Tik op Spelmodus

Schakel de Spelmodus in om de tv-instellingen voor het spelen van videogames met een gameconsole, zoals een PlayStation™ of Xbox™, te optimaliseren.

Wanneer Spelmodus is ingeschakeld, worden Picture Mode en Sound Mode automatisch overgeschakeld naar "Spel". Om een ander extern apparaat op dezelfde poort te gebruiken, verwijder je de verbinding met de gameconsole, stel je de Spelmodus in op Uit en sluit je het externe apparaat aan op de poort. Wanneer deze modus geactiveerd is, kan het scherm enigszins schudden.

Let op: De Spelmodus-instellingen worden mogelijk niet weergegeven, afhankelijk van het model of het geografische gebied.