Hoe voer ik een software update uit op de Samsung Flip?

1 Via deze website kun de laatste firmware versie van de Samsung Flip downloaden.
Download center
2 Download de laatste update en pak het .ZIP bestand uit naar een USB-stick.
3 Verander de naam van de map op de USB-stick naar ‘T–KTMEBPWWC’
zip file
4 Sluit de USB-Stick aan op de Samsung Flip.
5 Open het menu op de Samsung Flip en ga naar ‘Instellingen’
menu openen
6 Navigeer dan naar: ‘Support → Software Update → Update Now’
support

Let op: Zet het apparaat niet uit tijdens de software update. Na de update zal het toestel vanzelf herstarten.

7 Het apparaat vraagt nu: ‘Do you want to search the connected USB device for update files?’ Tik op ‘Yes’.
8 Als de Samsung Flip een software versie heeft gevonden, zal hij dit aangeven. Tik op ‘Yes’ om de software update uit te voeren.
9 Na het uitvoeren van de update zal de Samsung Flip herstarten. De software versie is nu bijgewerkt.