Mijn tv gaat na een uur uit/aan en dan zijn de oude beeldinstellingen weer terug

service

Waarschijnlijk staat de 'Winkelmodus' ingeschakeld. Dan zet je tv zichzelf automatisch na ongeveer drie kwartier terug in de fabrieksinstellingen. De Winkelmodus kun je eenvoudig zelf aanpassen door de volgende stappen te doorlopen.

Winkelmodus uitschakelen

1. Toets de menu-knop van je afstandsbediening in;

2. Ga naar 'Instellingen';

3. Kies 'Plug en play';

4. Loop de installatie door en kies voor 'Thuisgebruik'.

Winkelmodus

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. We helpen je graag persoonlijk verder.

Klik op de verzendknop hieronder om feedback met ons te delen. Bedankt voor je deelname.