Waarom onthoudt mijn tv de instellingen niet?

Als je televisie de instellingen niet onthoudt, komt dit waarschijnlijk doordat de tv op 'Winkelmodus' staat. Dit is een stand waarbij de instellingen om de dertig minuten worden hersteld, maar ook bij het in- en uitschakelen van de tv. Je kunt dit zelf gemakkelijk aanpassen:

1. Zet je tv aan en druk op de menu-knop van je afstandsbediening;

2. Ga naar "Ondersteuning" en toets de enter-knop van je afstandsbediening in. Dit is de knop tussen de vier pijltjes;

3. Kies "Modus" of "Gebruikersmodus" en druk op de enter-knop.

4. Nu open een sub-menu waarbij je kunt kiezen voor "Thuismodus".

Ik zie "Gebruikersmodus" of "Modus" niet staan?
Dat is mogelijk, dat ligt er aan wat voor televisie je hebt. Probeer het dan op de volgende manier:

1. Toets de menu-knop van je afstandsbediening in;
2. Ga naar 'Instellingen';
3. Kies 'Plug en play';
4. Loop de installatie door en kies voor 'Thuisgebruik'.

Winkelmodus

Heb je nog vragen of onthoudt de tv de instellingen nog steeds niet?

Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.