Å trykke raskt på hjem-knappen på Note8 to ganger åpner ikke kamera som på S7/S7 edge.

Galaxy Note8 har en ny navigasjonslinje (myke knapper). Når du slår på enheten, vises de myke knappene på
navigasjonslinjen nederst på skjermen. Ut fra dette er det skapt et nytt konsept for å starte kameraet raskt.
Du kan åpne kameraet ved å trykke raskt på på-knappen to ganger.

VIKTIG!
Denne hurtigstartfunksjonen er ikke tilgjengelig i India.
Når du trykker raskt tre ganger på av/på-knappen, starter et nødanrop på enheter som selges i India.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.