Å trykke raskt på hjem-knappen på Note8 to ganger åpner ikke kamera som på S7/S7 edge.

Galaxy Note8 har en ny navigasjonslinje (myke knapper). Når du slår på enheten, vises de myke knappene på
navigasjonslinjen nederst på skjermen. Ut fra dette er det skapt et nytt konsept for å starte kameraet raskt.
Du kan åpne kameraet ved å trykke raskt på på-knappen to ganger.

VIKTIG!
Denne hurtigstartfunksjonen er ikke tilgjengelig i India.
Når du trykker raskt tre ganger på av/på-knappen, starter et nødanrop på enheter som selges i India.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager