Dual SIM card

1 Aktivere SIM-kort.

Start Innstillinger-appen og trykk på Tilkoblinger > SIM-kortadministrator. Velg et SIM- eller USIM-kort, og trykk på bryteren for å aktivere det.

2 Tilpasse SIM-kort.

Start Innstillinger-appen, trykk på Tilkoblinger > SIM-kortadministrator og velg et SIM-kort for å få tilgang til følgende alternativer:
Ikon: Endre ikonet for SIM-kortet.
Navn: Endre visningsnavnet for SIM-kortet.
Nettverksmodus: Velg en nettverkstype som skal brukes med SIM-kortet.

3 Angi foretrukket SIM-kort.

Når to kort er aktivert, kan du tilordne taleanrop, meldinger og datatjenester til spesifikke kort. Start Innstillinger-appen, trykk på Tilkoblinger > SIM-kortadministrator og angi funksjonsinnstillingene for kortene under Foretrukket SIM-Kort.

4 Velg hvilket SIM-kort du vill ringa fra.

Hvis du vil velge om du skal ringe fra SIM-kort 1 eller 2 velger du enten for å trykke på eller på telefonprogrammet.

5 Se hvilket SIM-kort det ringer til.

Når to SIM-kort er aktivert og mottar et innkommende anrop, vil du se et SIM-kort symbol som angir hvilket SIM-kort som brukes 1 / 2.

6 SIM-kort innstillinger (modeller med to SIM-kort).

På Innstillinger-skjermbildet trykker du på Tilkoblinger > SIM-kortadministrator.
Samtaler: Velg et SIM-kort til taleanrop.
Tekstmeldinger: Velg et SIM-kort til meldinger.
Mobildata: Velg et SIM-kort til datatjenester.
Bekreft SIM-kort for anrop: Angi at sprettoppvinduet for valg av SIM-kort skal vises på enheten når du returnerer et anrop eller ringer fra en melding. Sprettoppvinduet vises bare hvis SIM-kortet som ble brukt for forrige anrop eller melding, er forskjellig fra det foretrukne SIM-kortet.
Dobbelt-SIM alltid på: Angi at enheten skal tillate innkommende anrop fra det andre SIM-kortet under en samtale.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.