Galaxy Buds+ ladetips og forholdsregler

Uansett hvilken yndlingshobby, operatør eller livsstil du har, er det alltid topp at batteriet til ørepluggene dine holder hele dagen. Her gir vi deg en håndfull ladetips og skritt du kan ta for å få mest mulig ut av batteriet ditt, og hvordan du forhindrer skade på ørepluggene dine. Finn egnede metoder til å utnytte batteriet på ørepluggene dine så vel som ladeetuiet.

Før du prøver funksjonaliteten som foreslås nedenfor, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Finn ut mer om'Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ til Galaxy smarttelefon' hos Samsung Support.

Ha batteriet ditt fullt ladet

• Det anbefales å lade batteri fullt opp før du bruker ørepluggene for første gang eller når de ikke har vært brukt på en god stund. Når du lader opp batteriet for første gang eller når batteriet er helt utladet, kreves det minst 30 minutter lading for å komme i gang.
  • For å lade ørepluggene, sett dem inn i de respektive sporene, og koble til laderen.
  • Ladeetuiet, som har et innbygd batteri, lades sammen med ørepluggene som er i ladeetuiet. Ladeetuiet kan ikke lukkes skikkelig hvis du setter vingespissene eller øretuppene i feil retning.
Fulladde Galaxy Buds

Merknad: For å spare energi, bør du koble fra laderen når den ikke er i bruk. Laderen har ikke noen av/på-bryter, så du må koble laderen fra stikkontakten når den ikke er i bruk for ikke å sløse bort strøm. Laderen bør være nær stikkontakten og lett tilgjengelig under lading.

Du kan sjekke statusen på ørepluggene og ladeetuiet ved å se på batteriindikatorlampen. Etuiet kan lades uten at ørepluggene er satt i; når de settes inn, vil ørepluggene og etuiet lades samtidig.

Ørepluggenes indikatorlampe

• Kontinuerlig rød: Lader.
  • Kontinuerlig grønn: Fulladet.
  • Blinkende rød: Lading blokkert på grunn av unormal temperatur.
Galaxy Buds' blinkende lampe

Ladeetuiets indikatorlampe

• Kontinuerlig rød: Lader
  • Kontinuerlig grønn: Fulladet
  • Blinkende rød (hurtig): Lading blokkert på grunn av unormal temperatur.
  • Blinkende rød (blinker etter at ladeetuiet er lukket): Batteristrøm er lav (under 10 %)
  • Rød (er tent i fem sekunder etter at ladeetuiet lukkes): Batteristrøm er lav (under 30 %)
  • Gul (er tent i fem sekunder etter at ladeetuiet lukkes): Batteristrøm er moderat (mellom 30 % og 60 %)
  • Grønn (er tent i fem sekunder etter at ladeetuiet lukkes): Batteristrøm er høy (over 60 %)
Galaxy Buds' etui indikatorlampe

Merknad: Hvis batteriindikatorlampene ikke fungerer som beskrevet, koble laderen fra ladeetuiet og koble til igjen.

Ta vare på ørepluggene dine ved å huske disse ladetipsene og forholdsreglene.

• Hvis det er svette eller væske på ladekontaktene, kan det oppstå korrosjon på Galaxy Buds+. Hvis det er svette eller væske på ladekontaktene eller ørepluggene, så rengjør dem før du setter ørepluggene inn i ladeetuiet.
  • Det å bruke en annen strømkilde enn laderen, som for eksempel en datamaskin, kan føre til langsommere ladehastighet på grunn av lavere strømstyrke.
  • Ved lading kan ørepluggene og ladeetuiet bli varme. Dette er normalt og påvirker ikke ørepluggenes levetid eller ytelse. Hvis batteriet blir varmere enn vanlig, kan laderen slutte å lade. Hvis dette skjer under trådløs lading, så koble Galaxy Buds+ fra laderen for å la dem avkjøles, og fortsett deretter å lade opp Galaxy Buds+ senere.
  • Hvis du lader Galaxy Buds+ mens ladeporten er våt, kan Galaxy Buds+ bli ødelagt. Tørk ladeporten grundig før du lader opp Galaxy Buds+.
  • Unngå å bøye USB-kabelen. Dette kan ødelegge eller forkorte levetiden til USB-kabelen. Aldri bruk en ødelagt USB-kabel.

Det kan være nyttig å vite hvordan du bevarer batteristrømmen på ørepluggene dine, og det krever bare noen få justeringer.

Tips 1. Når du ikke bruker ørepluggene, så oppbevar dem i det oppladde ladeetuiet med lokket stengt.

Tips 2. Du kan endre varselinnstillingene fra Galaxy Wearable-appen på den tilkoblede telefonen. Når du bruker iOS, kan du justere varselinnstillingene på Galaxy Buds+ appen.

Merknad:

• Bruk bare Samsung-godkjente ladeenheter og tilbehør. Samsung-tilbehør er designet slik at enheten din skal kunne maksimere batterilevetiden. Bruk av annet tilbehør kan gjøre garantien din ugyldig og forårsake skade.
  • Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.