Hva betyr fargene på varselindikatoren på min Samsung Galaxy smarttelefon?

LED-indikatoren er plassert øverst til venstre foran på enheten. Den kan vise forskjellige farger, for eksempel blå, rød og grønn.

Fargene angir standardvarsler og funksjoner for enheten.

Blå

Pulserer: Enheten er i ferd med å slås på eller av.
Blinker: Du har et ulest varsel (tapt anrop, melding osv.) eller under taleopptak.

Rød

Lyser: Koblet til en lader og i ferd med å lade.
Blinker: Koblet til en lader, men lader ikke, eller når det er lite strøm på batteriet.

Grønn

Lyser: Koblet til en lader og fulladet.
Blinker: Fulladet.

Andre farger

Samsung-enheten bruker ovennevnte fargevarsler, men kan også blinke i andre farger (f.eks. hvit, fiolett eller rosa) hvis du har installert tredjepartsapper med LED-varsling.

LED-indikatoren blinker for eksempel hvis du får et varsel fra WhatsApp.

Hvis enheten blinker i en farge du ikke gjenkjenner og det ikke er en av Samsungs varselfarger, kan det skyldes en ny applikasjon som du har lastet ned.

Avhengig av tredjepartsappen kan du muligens deaktivere varslene inne i appen, eller du kan deaktivere visse funksjoner og varsler på selve enheten.

Følg stegene nedenfor for å slå LED-varslinger på eller av.

Merk at skjermbildene og stegene kan variere litt avhengig av enhet og operativsystem:

1 Velg "Apper".
2 Velg "Innstilling".
3 Det tredje steget varierer avhengig av enheten: Velg steget som passer best med det du ser på enheten. Hvis enheten bruker operativsystemet Android KitKat eller Marshmallow, velger du "Display".

Hvis enheten bruker operativsystemet Android Lollipop, velger du "Lyd og varsler".

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Informasjon

På grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, også kjent som Corona-virus, kan det være lenger ventetid enn normalt ved vårt Call Center.
Vi kan ikke garantere at du vil få snakke med en norsk agent, men våre nordiske agenter vil kunne hjelpe deg på engelsk.
Foreløpig anbefaler vi alle kunder å kontakte oss ved å bruke web formularet på
www.samsung.com/no/support/email/

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på din forståelse under denne ekstraordinære situasjonen.

Ring

Generell Support

21 62 90 99

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

På grunn av den nåværende situasjonen angående
covid-19 også kallt Corona-virus, ønsker vi å oppfordre alle kunder som har eller kan behøve service på ett Samsung-produkt, til å tenke på viktigheten av å være frisk når teknikere kommer på besøk eller når du besøker en av våre service senter.
Se mer

Kampanjesupport

21 55 28 07

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

21 62 90 99

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

Samsung Shop

21 62 90 97

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.