Hva betyr fargene på varselindikatoren på min Samsung Galaxy smarttelefon?

LED-indikatoren er plassert øverst til venstre foran på enheten. Den kan vise forskjellige farger, for eksempel blå, rød og grønn.

Fargene angir standardvarsler og funksjoner for enheten.

Blå

Pulserer: Enheten er i ferd med å slås på eller av.
Blinker: Du har et ulest varsel (tapt anrop, melding osv.) eller under taleopptak.

Rød

Lyser: Koblet til en lader og i ferd med å lade.
Blinker: Koblet til en lader, men lader ikke, eller når det er lite strøm på batteriet.

Grønn

Lyser: Koblet til en lader og fulladet.
Blinker: Fulladet.

Andre farger

Samsung-enheten bruker ovennevnte fargevarsler, men kan også blinke i andre farger (f.eks. hvit, fiolett eller rosa) hvis du har installert tredjepartsapper med LED-varsling.

LED-indikatoren blinker for eksempel hvis du får et varsel fra WhatsApp.

Hvis enheten blinker i en farge du ikke gjenkjenner og det ikke er en av Samsungs varselfarger, kan det skyldes en ny applikasjon som du har lastet ned.

Avhengig av tredjepartsappen kan du muligens deaktivere varslene inne i appen, eller du kan deaktivere visse funksjoner og varsler på selve enheten.

Følg stegene nedenfor for å slå LED-varslinger på eller av.

Merk at skjermbildene og stegene kan variere litt avhengig av enhet og operativsystem:

1 Velg "Apper".
2 Velg "Innstilling".
3 Det tredje steget varierer avhengig av enheten: Velg steget som passer best med det du ser på enheten. Hvis enheten bruker operativsystemet Android KitKat eller Marshmallow, velger du "Display".

Hvis enheten bruker operativsystemet Android Lollipop, velger du "Lyd og varsler".

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Ring

21629099General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.