Hva er det grunnleggende prinsippet for iris-skanning?

Med irisgjenkjennelse brukes de unike kjennetegnene til irisene dine, for eksempel form og mønster, til å styrke sikkerheten på enheten din. Irisdataene dine kan brukes til forskjellige autentiseringsformål. Etter at du har registrert irisene dine, kan du konfigurere enheten til å bruke irisene for funksjoner som Skjermlås, Web-pålogging, Verifisering av Samsung-konto, Sikker mappe,
Samsung Pay (denne funksjonen kan være utilgjengelig avhengig av region eller tjenestetilbyder.)

1, Ta bilde av iris (med IR-kamera)
2. Irismønsteret identifiseres og konverteres til digital form

1. Ta bilde av iris for autentisering
2. Irismønsteret identifiseres og digitaliseres

3. Sammenlignes med det som er registrert, og godkjennes

• Hvis du bruker iris som en skjermlåsemetode, kan irisene ikke brukes til å låse opp skjermen når du slår på enheten. For å bruke enheten må du låse opp skjermen ved hjelp av et mønster, en PIN-kode eller et passord du angir når du registrerer irisene.
Pass på at du ikke glemmer mønsteret, PIN-koden eller passordet.

• Hvis irisene ikke gjenkjennes, kan du låse opp enheten ved hjelp av mønsteret, PIN-koden eller passordet du anga da du registrerte irisene, og deretter registrere irisene dine på nytt. Hvis du har glemt mønsteret, PIN-koden eller passordet, kan du ikke bruke enheten med mindre du tilbakestiller den. Samsung er ikke ansvarlig for datatap eller andre ulemper forårsaket av glemte opplåsningskoder.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 7 virkedager