Hva er Irisskanner og hvordan bruker man den på Galaxy S9/S9 +?

Irisskanner-funksjonen bruker de unike egenskapene til irisene dine, for eksempel deres form og mønster, for å styrke sikkerheten til enheten din. Irisdataene dine kan brukes til forskjellige autentiseringsformål.

Registrer Iris for Irisskanner

Enheten kan bare lagre irisdataene til en person. Du kan ikke registrere mer enn ett sett med iris.

1 Åpne ”Innstillinger”.
2 Trykk på ”Låseskjerm og sikkerhet”.
3 Trykk ”IrisSkanner” og angi et mønster, en ”PIN”-kode eller et passord.
Trykk 'IrisSkanner' og angi et mønster, en PIN-kode eller et passord
4 Les ansvarsfraskrivelsen, klikk "Ok".
5 Les instruksjonene på skjermen og trykk på ”Fortsett”.
6 Hold enheten 25 ~ 35 cm fra ansiktet med skjermen vendt mot deg og se på skjermen. Hold øynene åpne fullt og se på toppen av skjermen. Plasser øynene dine inn i sirklene på skjermen og åpne øynene dine vidt. Irisskanner vil skanne irisene dine.
7 Når en skjerm for irisopplåsing vises, trykker du på "Slå på" for å bruke irisene dine til å låse opp skjermen.

Når du sveiper i hvilken som helst retning på den låste skjermen, vises irisgjenkjenningsskjermen.

Hvis irisene dine ikke gjenkjennes, låser du opp enheten ved hjelp av mønsteret, ”PIN”-koden eller passordet, og registrerer deretter irisene dine på nytt.

Hvis du endrer skjermlåsemetoden til ”Stryk” eller ”Ingen”, som ikke er sikre, slettes alle biometriske dataene dine. For å bruke ”Samsung Pass” eller ”Pay”, registrer du de biometriske dataene på nytt.

irisgjenkjenningsskjermen

Slette registrerte iris

1 Åpne ”Innstillinger” og trykk på ”Låseskjerm og sikkerhet”.
2 Trykk på ”Irisskanner”.
3 Lås opp skjermen med den forhåndsinnstilte skjermlåsemetoden.
4 Trykk på ”Fjern irisdata”.
5 Trykk ”Fjern”. Når de registrerte irisdataene er slettet, deaktiveres alle relaterte funksjoner.

Er det noen omstendigheter hvor Iris-skanning kanskje ikke fungerer riktig?

Iris-skanningen kan ha problemer med å gjenkjenne iris ved noen anledninger:

Når du har sterke reseptbelagte briller, solbriller, fargekontaktlinser eller sirkulære kontaktlinser.

Hvis du har gjennomgått laserassistert synkorreksjonsoperasjon, for eksempel Lasik eller Lasek.

Hvis lyssensorområdet er dekket med skjermtilbehør, for eksempel en skjermbeskytter eller klistremerker.

Hvis det er smuss på iris-kameraet, lysdiodesensor.

Hvis du er i sterk sollys eller lavt lys, fuktig eller vått miljø.

Merk: Hvis øynene blir utsatt for irisgjenkjenning innenfor avstanden på 2 cm i mer enn 10 sekunder, kan det være skadelig for øynene dine. Galaxy S9, vil automatisk stoppe irisgjenkjenning for å beskytte øynene dine hvis den oppdager feil bruk av denne funksjonen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.