Hva er navigasjonslinjen og hvordan bruker man den?

Du kan enkelt navigere mellom forskjellige skjermer og apper ved hjelp av navigasjonslinjen nederst på skjermen. Galaxy S9 og S9 + -knappene gir en jevn og naturlig brukeropplevelse, slik at du kan finne det du leter etter med bare noen få trykk.

Hva er navigasjonslinjen og hvordan bruker man den

Hvis du vil skjule eller vise navigeringslinjen ved hjelp av forskjellige apper, følg trinnene nedenfor.

Hvordan man viser hjemme-knappen og navigasjonslinjen

«Hjem-knappen» og «Navigasjonslinjen» kan forsvinne mens du bruker bestemte programmer eller funksjoner.

For å vise dem, sveip oppover fra bunnen av skjermen.

Du kan også bruke Home-knappen uten å vise navigasjonslinjen, bare trykk på Hjem-knappen.

Hvordan man viser hjemme-knappen og navigasjonslinjen

Hvordan man skjuler navigasjonslinjen mens du bruker apper i fullskjermmodus

Ved hjelp av «Vis og skjul-knappen» på venstre side av navigasjonslinjen, kan du angi hvis navigasjonslinjen skal skjules eller festes på skjermen når du bruker apper eller funksjoner. På startskjermen vises navigasjonsfeltet alltid, og Vis og skjul-knappen vises ikke.

Hvis du vil vise filer eller bruke programmer på full skjerm, dobbeltklikker du på Vis og skjul-knappen for å skjule navigasjonslinjen.

Hvordan man skjuler navigasjonslinjen mens du bruker apper i fullskjermmodus

Hvis du vil vise navigasjonslinjen igjen, drar du oppover fra bunnen av skjermen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.