Hva er trådløs lading og hvordan bruker jeg funksjonen med min Galaxy S6/S6 edge?

Enheten har en innebygd ladespole. Du kan lade batteriet med en trådløs lader (selges separat).

1. Plasser den midtre delen av enhetens bakside midt på den trådløse laderen. Du kan kontrollere gjenværende ladetid på skjermen. Faktisk gjenværende tid varierer avhengig av ladeforholdene.

2. Når enheten er fulladet, kobler du den fra den trådløse laderen.

gal4

Merk:

- Du kan kontrollere batteriets ladestatus fra batterisymbolet på skjermen.
- Hvis det er fremmedlegemer mellom enheten og den trådløse laderen, vil enheten kanskje ikke lade som den skal.
- Hvis du bruker den trådløse laderen i områder med svake signaler, kan det hende at du mister nettverksmottaket.
- Bruk trådløse ladere som er godkjent av Samsung. Bruk av andre trådløse ladere kan medføre at batteriet ikke lader som det skal.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.