Hva er trådløs lading og hvordan bruker jeg funksjonen med min Galaxy S6/S6 edge?

Enheten har en innebygd ladespole. Du kan lade batteriet med en trådløs lader (selges separat).

1. Plasser den midtre delen av enhetens bakside midt på den trådløse laderen. Du kan kontrollere gjenværende ladetid på skjermen. Faktisk gjenværende tid varierer avhengig av ladeforholdene.

2. Når enheten er fulladet, kobler du den fra den trådløse laderen.

gal4

Merk:

- Du kan kontrollere batteriets ladestatus fra batterisymbolet på skjermen.
- Hvis det er fremmedlegemer mellom enheten og den trådløse laderen, vil enheten kanskje ikke lade som den skal.
- Hvis du bruker den trådløse laderen i områder med svake signaler, kan det hende at du mister nettverksmottaket.
- Bruk trådløse ladere som er godkjent av Samsung. Bruk av andre trådløse ladere kan medføre at batteriet ikke lader som det skal.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER