Hvordan bruker jeg intelligent Skanning-ansiktsgjenkjenningen for min Galaxy S9/S9 +?

”Intelligent Skanning” bruker både ansikt og iris, noe som øker sikkerheten og brukervennligheten. Denne funksjonen lar deg låse opp skjermen uten problemer, selv om omgivelsene er mørke eller for lyse.
Hvis du endrer skjermlåsemetoden til Stryk eller Ingen, vil dine biometriske data bli slettet. Hvis du ønsker å bruke dine biometriske data i apper eller funksjoner, for eksempel ”Samsung Pay”, må du registrere dine biometriske data igjen.

Registrering for Intelligent Skanning

1 Åpne innstillinger og velg ”Låseskjerm og sikkerhet”.
2 Trykk på ”Intelligent Skanning”.
3 Lås opp skjermen med den forhåndsinnstilte skjermlåsemetoden. Hvis du ikke har angitt en skjermlåsemetode, opprett en.
4 Les instruksjonene på skjermen og trykk på ”Fortsett”.
Les instruksjonene på skjermen og trykk på "Fortsett"
5 Registrer ditt ansikt og iris etter instruksjonene.
6 Når en skjerm for opplåsing med intelligent skanning vises, trykker du på ”Slå på” for å bruke ansiktet og irisene til å låse opp skjermen.
Når en skjerm for opplåsing med intelligent skanning vises, trykker du på "Slå på" for å bruke ansiktet og irisene til å låse opp skjermen

Send oss en E-post

Vi besvarer din forespørsel innen 3 arbeidsdager

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Ansikt-til-ansikt-støtte

Autorisert Servicepartner

Gi produkten til et reparasjonssenter i nærheten.