Hvordan bruker jeg intelligent Skanning-ansiktsgjenkjenningen for min Galaxy S9/S9 +?

”Intelligent Skanning” bruker både ansikt og iris, noe som øker sikkerheten og brukervennligheten. Denne funksjonen lar deg låse opp skjermen uten problemer, selv om omgivelsene er mørke eller for lyse.
Hvis du endrer skjermlåsemetoden til Stryk eller Ingen, vil dine biometriske data bli slettet. Hvis du ønsker å bruke dine biometriske data i apper eller funksjoner, for eksempel ”Samsung Pay”, må du registrere dine biometriske data igjen.

Registrering for Intelligent Skanning

1 Åpne innstillinger og velg ”Låseskjerm og sikkerhet”.
2 Trykk på ”Intelligent Skanning”.
3 Lås opp skjermen med den forhåndsinnstilte skjermlåsemetoden. Hvis du ikke har angitt en skjermlåsemetode, opprett en.
4 Les instruksjonene på skjermen og trykk på ”Fortsett”.
Les instruksjonene på skjermen og trykk på "Fortsett"
5 Registrer ditt ansikt og iris etter instruksjonene.
6 Når en skjerm for opplåsing med intelligent skanning vises, trykker du på ”Slå på” for å bruke ansiktet og irisene til å låse opp skjermen.
Når en skjerm for opplåsing med intelligent skanning vises, trykker du på "Slå på" for å bruke ansiktet og irisene til å låse opp skjermen

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.