Hvordan bruker jeg Samsung DeX-funksjonen?

For å bruke Samsung DeX-funksjonen, trenger du følgende ekstrautstyr: DeX Station(selges separat), lader(TA), HDMI-kabel, skjerm og mus (kablet eller BT).

Med DeX-stasjonen kan du koble smarttelefonen til en TV eller skjerm for å bruke funksjonene på en større skjerm.
Du kan også koble til andre enheter, for eksempel et tastatur eller en mus. En lader er nødvendig for å bruke DeX Station.
• For mer informasjon om bruk av DeX-stasjonen, se DeX-stasjonens brukerhåndbok.
• Alt tilbehør, inkludert DeX Station, selges separat.

1. Koble laderen til DeX-stasjonens laderport (USB Type-C). Bruk bare den Samsung-godkjente laderen som følger med smarttelefonen.

1

2. Koble den ene enden av HDMI-kabelen til DeX Stations HDMI-port, og koble den andre enden av kabelen til HDMI-porten til en TV eller en skjerm.
3. Koble en nettverkskabel til LAN-porten hvis du ikke vil bruke et Wi-Fi-nettverk eller smarttelefonens
mobildata
4. Trykk på lengst fremme på lokket til DeX Station for å bruke lokket som støtte for smarttelefonen. Du kan nå se smarttelefonkontakten.
Vær forsiktig så du ikke skader fingrene dine når du endrer vinkelen til smarttelefonstøtten.
5. Koble smarttelefonens flerbruksuttak til smarttelefonkontakten på DeX Station.
Du kan ikke bruke DeX Station i kombinasjon med visse typer deksler festet til smarttelefonen, for eksempel et flippdeksel eller et «hardt deksel».
※ Du kan bruke DeX Station sammen med tastatur og mus ved å koble dem til stasjonens USB-porter.
Du kan også bruke tastatur/mus som er trådløse eller bruker Bluetooth ved å koble dem til smarttelefonen via Bluetooth.

※ Trådløs(BT) mus/tastatur : Koble til smarttelefonen
Kablet mus/tastatur: Koble til DeX Station

1

6. Samsung DeX-appen åpnes på smarttelefonen din. På skjermen til smarttelefonen velger du hvilken skjermmodus du ønsker å
bruke. Du kan velge mellom Samsung DeX-modus eller skjermspeilingsmodus.
• START SAMSUNG DeX(Samsung DeX-modus): Vis skjermbildet til smarttelefonen din med et datamaskingrensesnitt, på den tilkoblede TV-en eller skjermen.
• BYTT TIL SKJERMSPEILING(skjermspeilingsmodus): Vis samme skjermbilde som du ser på smarttelefonen, på TV-en eller skjermen.
Trykk på START SAMSUNG DeX når du skal velge modus. Skjermen til smarttelefonen slår seg av og en virtuell
smarttelefonskjerm vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen.

5

7. Trykk på Alle apper-knappen for å se appene til smarttelefonen din. ※ Noen apper vises kanskje ikke på Samsung DeX-skjermen.
8. Velg appene du vil bruke. (※ For å bruke MS Office, må brukeren ha et abonnement)
For å avslutte tilkoblingen, koble du smarttelefonen fra DeX Station.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager