Hvordan bruker jeg Samsung DeX-funksjonen?

For å bruke Samsung DeX-funksjonen, trenger du følgende ekstrautstyr: DeX Station(selges separat), lader(TA), HDMI-kabel, skjerm og mus (kablet eller BT).

Med DeX-stasjonen kan du koble smarttelefonen til en TV eller skjerm for å bruke funksjonene på en større skjerm.
Du kan også koble til andre enheter, for eksempel et tastatur eller en mus. En lader er nødvendig for å bruke DeX Station.
• For mer informasjon om bruk av DeX-stasjonen, se DeX-stasjonens brukerhåndbok.
• Alt tilbehør, inkludert DeX Station, selges separat.

1. Koble laderen til DeX-stasjonens laderport (USB Type-C). Bruk bare den Samsung-godkjente laderen som følger med smarttelefonen.

1

2. Koble den ene enden av HDMI-kabelen til DeX Stations HDMI-port, og koble den andre enden av kabelen til HDMI-porten til en TV eller en skjerm.
3. Koble en nettverkskabel til LAN-porten hvis du ikke vil bruke et Wi-Fi-nettverk eller smarttelefonens
mobildata
4. Trykk på lengst fremme på lokket til DeX Station for å bruke lokket som støtte for smarttelefonen. Du kan nå se smarttelefonkontakten.
Vær forsiktig så du ikke skader fingrene dine når du endrer vinkelen til smarttelefonstøtten.
5. Koble smarttelefonens flerbruksuttak til smarttelefonkontakten på DeX Station.
Du kan ikke bruke DeX Station i kombinasjon med visse typer deksler festet til smarttelefonen, for eksempel et flippdeksel eller et «hardt deksel».
※ Du kan bruke DeX Station sammen med tastatur og mus ved å koble dem til stasjonens USB-porter.
Du kan også bruke tastatur/mus som er trådløse eller bruker Bluetooth ved å koble dem til smarttelefonen via Bluetooth.

※ Trådløs(BT) mus/tastatur : Koble til smarttelefonen
Kablet mus/tastatur: Koble til DeX Station

1

6. Samsung DeX-appen åpnes på smarttelefonen din. På skjermen til smarttelefonen velger du hvilken skjermmodus du ønsker å
bruke. Du kan velge mellom Samsung DeX-modus eller skjermspeilingsmodus.
• START SAMSUNG DeX(Samsung DeX-modus): Vis skjermbildet til smarttelefonen din med et datamaskingrensesnitt, på den tilkoblede TV-en eller skjermen.
• BYTT TIL SKJERMSPEILING(skjermspeilingsmodus): Vis samme skjermbilde som du ser på smarttelefonen, på TV-en eller skjermen.
Trykk på START SAMSUNG DeX når du skal velge modus. Skjermen til smarttelefonen slår seg av og en virtuell
smarttelefonskjerm vises på den tilkoblede TV-en eller skjermen.

5

7. Trykk på Alle apper-knappen for å se appene til smarttelefonen din. ※ Noen apper vises kanskje ikke på Samsung DeX-skjermen.
8. Velg appene du vil bruke. (※ For å bruke MS Office, må brukeren ha et abonnement)
For å avslutte tilkoblingen, koble du smarttelefonen fra DeX Station.

1

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.