Hvordan installerer jeg et minneskort i Galaxy A8/A8+ 2018?

5

1. Sett inn SIM-kortverktøyet i hullet på SIM-kortholderen og trykk forsiktig.
    Verktøyet må settes i rakt, ellers kan det oppstå skade på enheten.

2. Dra forsiktig ut SIM-kortholderen ut av telefonen. Når du drar den ut vil telefonen miste sin tilkobling til mobilnettet.

7

11

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER